Referenser2018-12-13T14:14:27+01:00

Redovisningsbyrån med gedigna referenser

Vår redovisningsbyrå arbetar med både små & stora företag, här kan du se några av de företag som valt att anlita oss.

SOLSERV erbjuder sedan 1977 (Duni TCC) maskiner och service för kreativ förpackningsteknik. Med bas i Malmö levererar vi helhetslösningar för maskinpark, utbildning, underhåll och service för stora och små kunder i Sverige och på den internationella marknaden.

Tolarps Bygg har hög kompetens och vi kan det mesta från grund och betongstämpling till tak och erbjuder bl a våra privatkunder hjälp med att bygga drömhuset, sommarstugan, tillbyggnader, ombyggnader, renovering, ja, vad helst du kan behöva hjälp med inom byggnation

Klättermusen trädvård är ett arboristföretag med säte i Åled strax utanför Halmstad. Vi opererar i första hand kring Halland och Småland. Men reser givetvis till er utanför dessa gränser om så önskas.

Maskiner för dig som står med båda fötterna på jorden.
Vi har en speciell känsla för ytor. Det kanske inte är så konstigt, när vi lagt mer än 40 år på produkter som gör världen omkring oss lite vackrare. Vårt arbete berör allt du går på och vi handplockar maskiner som klipper, blåser, suger, skurar, sopar, borstar, krattar, tvättar, plogar och röjer marken framför dig.

Vi grundades 2004, då som konsultföretag inom elfördelningsteknink och mekanik. 2009 breddade vi vår företagsidé med konsultation inom belysning samt försäljning av belysningsprodukter för offentlig  miljö och för hemmiljö.

Hur kan vi hjälpa dig?
Fyll i formuläret så återkommer vi snarast.

Ditt namn*

Din epost*

Telefon*

Berätta gärna lite om hur vi kan hjälpa dig